FØLGENDE MODELLER BLIR LAGERFØRT HOS VALIDUS I NORGE MED RASKERE LEVERING OG ETTERFYLLING!

For detaljert informasjon om produktene ta kontakt på post@solsko.no eller tlf 90920209.

COMFORTKNIT - SERIEN

Innvevde funksjonelle soner av forskjellige typer strikker og bindinger gir foten bevegelsesfrihet og støtte der det er anatomisk behov, og alt dette i et flott sneakerutseende. Dette er mulig med den nyeste strikketeknologien og høykvalitets polyamidfilamenter som opprinnelig kommer fra medisinområdet og dermed garanterer den høyeste hudkompatibiliteten. Alle modellene i ComfortKnit Line har en uttakbar innleggssåle med den integrerte Original 5-fases fotsengen.

ALINDA – MÅKEBLÅ

Innovativt sko modell som gir et luftig og behagelig fotklima, ekstra romslig, supplert med to praktiske borrelåser.

STRETCH - SERIEN

SAMIA fra Stretch-linjen

Med det nye Flextil-stoffet har denne modellen en lindrende effekt på føttene. Avlaster problem områder og passer utmerket for sensitive føtter, hallux valgus, revmatisme og mild diabetes.

Vaskbar uttakbarinnersåle av skinn.

SARI fra Stretch-linjen

Denne stretch-modellen har en lindrende effekt på føttene. Avlaster problem områder og passer utmerket for sensitive føtter, hallux valgus, revmatisme og mild diabetes.

Vaskbar uttakbarinnersåle av skinn.

MODELLER MED RESIRKULERT MATERIALE

Miljøvennlige modeller av resirkulert filt

Ta vare på planeten! Modellene i den nye produktlinjen fra Berkemann fokuserer på miljøet med bærekraftig og resirkulert materiale.

BERKOFLEX - SERIEN

Modellene i Berkoflex-linjen imponerer med sin tidløse design og et bredt utvalg av komfortfunksjoner. Felles for alle modeller er den skum-polstrede innersålen med original 5-fase fotseng, som enten er dekket med ekte skinn eller tekstil. På grunn av den utskiftbare fotsengekonstruksjonen, er disse modellene spesielt egnet for bruk av skreddersydde ortopediske innleggssåler.